Uitnodiging: Business borrel #NYC020

Aanstaande dinsdag, 4 maart, vindt in Amsterdam voor het vijfde jaar het evenement Navigate Your Career plaats. In verband met het overweldigende aantal aanmeldingen heeft de organisatie bij deze lustrumeditie keihard gewerkt om niemand van deze jonge, ambitieuze aspirant en startende ondernemers, young professionals en pas afgestudeerden te kunnen toelaten. Uiteindelijk heeft zij 40% extra kaarten uitgegeven, waarbij dient te worden opgemerkt dat zelfs met deze extra kaarten de organisatie uiteindelijk nog aanmelders heeft moeten teleurstellen.

Direct na de seminar is er een speciale business borrel voor alle deelnemers, sprekers, ondernemers en managers uit het bedrijfsleven en andere genodigden. De borrel is een ideale gelegenheid om te netwerken en na te praten met de sprekers van de avond en andere genodigden uit het bedrijfsleven. Wij nodigen u van harte uit om bij deze borrel aanwezig te zijn. Tevens hopen wij hier met u de glazen te heffen ter ere van ons lustrum.

De business borrel vindt plaats van 22.00 – 23.30 uur. Voor meer informatie, stuur een mail naar niels@navigateyourcareer.nl

Graag heten wij u welkom.

Vriendelijke groet,

Niels Remmers,
Excecutive producer Navigate Your Career