SEMINAR NAVIGATE YOUR CARREER

8 August 2018

SEMINAR NAVIGATE YOUR CARREER

Heb jij altijd al overwogen om voor jezelf te willen beginnen? Wil je daarbij succesvol het leven ingaan als een toekomstig topondernemer? Of heb je de ambitie om in je carrière door te groeien tot een gewaardeerde topmanager? Zowel voor de twijfelaars als ambitieuzen presenteren wij de seminar met diverse workshops “Navigate Your Carreer.”

Tijdens het evenement zullen diverse interessante, succesvolle en toegankelijke ondernemers en topmanagers uit verschillende beroepsgroepen en met een diverse achtergrond presentaties en workshops geven aan jonge, ambitieuze en gemotiveerde (toekomstige) ondernemers en andere direct geïnteresseerden. Doel van is het aanreiken van praktische handvatten aan de deelnemers, van het opdoen van inspiratie en het bewust worden van mogelijke valkuilen. Persoonlijke verhalen van bewezen succesvolle mensen worden afgewisseld met belangrijke algemene zaken waarvan iedere ondernemer verstandig doet om zich bewust te zijn.

Gedurende seminar kunnen de deelnemers niet alleen achterover zitten, maar zijn zij deel van de avond. Na het welkomstwoord zal de welbekende eigenaar van The NetworKing, dhr. Charles Ruffolo (professioneel netwerker en bekend internationaal spreker, trainer, schrijver en uitgever), op interactieve wijze adviezen geven over goed leren netwerken. Na de plenaire sessie is er het aanbod voor de deelnemers om twee workshops te volgen. Deze worden geleid door succesvolle topmanagers en –ondernemers uit verschillende vakgebieden. Klik hier voor meer info en achtergrondinformatie van alle gastsprekers. Per workshop is er plaats voor maximaal 25 deelnemers. De thema’s van de workshops zijn:

1. Netwerken: de kracht van netwerken
2. Mindset: hoe word ik een topondernemer?
3. Financiën: inzicht en verantwoordelijkheid
4. Digitale wereld: de moderne onderneming
5. Think outside the box… en de keerzijde
6. Focus en discipline in ondernemen
7. Jong ondernemerschap als gouden kans

Programma
18.30 – 18.55 inloop
19.00 start programma van evenement
19.00 – 19.12 welkomstwoord wethouder gemeente Amsterdam
19.12 – 20.00 keynote speech door dhr. Charles Ruffolo
20.05 – 20.50 workshopronde 1 (deelnemers kiezen zelfstandig, max. – 25 per sessie)
20.55 – 21.35 workshopronde 2 (deelnemers kiezen zelfstandig, max. – 25 per sessie)
21.40 – 22.00 plenair: kernachtige (interactieve) terugkoppeling door – deelnemers met workshopleiders / ondernemers
22.00 einde programma / business-borrel

Extra informatie
Dit jaarlijkse evenement vindt plaats op dinsdag 4 maart van 19.00-22.00 uur in Amsterdam (locatie volgt na aanmelding). Alle deelnemers ontvangen na afloop de “Navigate Your Carreer Master Reader” t.w.v. € 246,95 met hedendaagse theorieën, mindsets en praktische tips van grote succesvolle namen voor de jonge en startende ondernemer. Let op! De “Navigate Your Carreer Master Reader” is exclusief verkrijgbaar op de dag zelf na afloop van het evenement.

Aanmelden
Ben jij een gemotiveerde en ambitieuze jongere, jongvolwassene of pas afgestudeerde die nu of in de toekomst graag zelfstandig wil ondernemen? Meld je dan nu hier aan!Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding met verdere details. Let op: deelname aan dit unieke evenement is gratis, maar niet vrijblijvend. Voor het evenement is tevens een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en geldt de regel “vol = vol.”

Herken jij jezelf en wil je jouw visie op en vaardigheden in ondernemerschap boosten? Realiseer dat ondernemen vooruitzien is en niet wachten op anderen.

“Listen, learn, connect and enjoy.”

Schrijf je nu in →

Locatie Volgt bij aanmelding
Adres Volgt bij aanmelding
Start 19:00
Einde 22:00
Kosten Gratis maar niet vrijblijvend!