Yasmine Anki

28 december 2011

Met veel trots stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Yasmine Anki, ik ben 19 jaar oud , geboren en opgegroeid in Amsterdam.  Ik zou mezelf omschrijven als een ras-amsterdamse meid met veel lef en doorzettingsvermogen, al zeg ik het zelf. Na het behalen van mijn VMBO-diploma, ben doorgestroomd naar de HAVO en heb voor het profiel economie en maatschappij gekozen, en na twee jaar haalde ik mijn diploma. 

Stilstaan is niets voor mij en een korte pauze voor een paar maanden is een gunst. Begin februari start ik met  de opleiding pedagogiek aan de hogeschool INHOLLAND te Amsterdam. Mijn keuze voor deze opleiding heeft te maken met mijn passie en interesse voor de jeugd. Het werken met kinderen heeft mij altijd al aangesproken, en sinds kort ben actief geworden bij Asri, als huiswerkcoach. Natuurlijk ben ook benieuwd naar allerlei andere activiteiten en projecten die Asri organiseert. Maar het leek mij een mooie start om te beginnen als coach. Naast het coachen bij Asri geef ik één keer in de week bijles aan havo-leerlingen en in het weekend zet ik me in voor een studentenproject. 

Ik haal veel voldoening uit mijn maatschappelijke betrokkenheid. Dankbaarheid en blijdschap van de kinderen zorgen er voor dat je elke keer opnieuw met een goed gevoel naar huis gaat.

Geplaatst door in de categorie Asri Jongeren

Reageer