Soulieman Akhatou

27 december 2011

Wandelen, praten en werken, Mijn naam is Soulieman Akhatou > Jongerenorganisatie AsriSoulieman Akhatou ( beter bekend als PaPa Soulie ) en ik wandel nu al 20 jaar. Momenteel volg ik de opleiding evenementen & organisatie, waar duidelijk wordt dat praten belangrijk is om misverstanden en verwarringen te voorkomen. Wat werk betreft; sinds 2009 heb ik mijn eigen evenementenbureu ‘PaPa Soulie Management’.

In het verleden heb ik diverse evenementen georganiseerd en ik weet als geen ander hoe het is om een eigen bedrijf te hebben. De combinatie van wandelen, praten en werken brengt alles samen in mijn manier van functioneren. Mijn motto: alles moet perfect zijn!
Het werken met jongeren is super tof om te doen, wetende dat je iedere dag opstaat met de gedachte dat er weer een nieuwe jongere op jou staat op te wachten. 
Jongeren zijn uitdagingen, dat is een feit, maar jongeren zijn ook de kiemen die wij moeten voeden, om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan. Het ondersteunen en het bieden van perspectief aan jongeren is belangrijk om  hen deel uit te laten maken van de samenleving. 

Jongerenorganisatie Asri houdt zich bezig met allerlei facetten van coaching, ondersteuning en ontwikkeling op het gebied van jongeren. Het concept van jongerenorganisatie Asri, een organisatie die voor jongeren staat, maar ook een organisatie die zich hard maakt voor de jongeren en hun wensen  spreekt mij erg aan en ik heb er dan ook bewust voor gekozen om hieraan een bijdrage te leveren.  In mijn functie als medewerker ‘Evenementen’ ga ik mij bezig houden met festivals, evenementen en ludieke acties. Houd ons dus in de gaten!

Geplaatst door in de categorie Asri Jongeren

Reageer