Rosa van Triest

23 december 2010

Asri Jongeren RosaIk ben geen professionele schrijver, absoluut niet.  maar men zegt: het gaat om de boodschap. Wie Rosa zegt, zegt duidelijke mening, en ja, ik heb echt overal een mening over. Toen ik begin dit jaar een column voor school moest schrijven, ging het balletje rollen. Via via kwam ik terecht bij Asri, waar ik mijn frustraties en idealen kwijt kan in de columns die op de site worden gepubliceerd. 5 jaar op het VWO, een baantje, vrienden, interesses, veel te veel impulsen om binnenshoofds te verwerken. Vandaar dat ik maandelijks, wekelijks, soms dagelijks even alle frustraties van me afschrijf. In columns dus. Want ja mensen, schrijven lucht op. Ik raad iedereen aan om die veel te ingewikkelde gedachtenspinsels om te zetten in tekstjes. Dit ben ik, zwart op wit.

Geplaatst door in de categorie Asri Jongeren

Reageer