Moslims zijn ook rechtse rakkers

28 april 2011

asri jongeren debatHallo, ik ben Marokkaans, maar met een Nederlandse paspoort. Nee, die heb ik niet gevonden of gestolen, maar gekregen omdat ik daar recht op had. Ik ben zelf geboren en getogen in Marokko, dus eigenlijk ben ik van de 1e generatie. En nee, was niet illegaal toen ik naar Nederland kwam! Over de 1e generatie gesproken: Nederland riep in de jaren zestig veel turken en Marokkanen op om het vuile werk te doen. Nederland had altijd gedacht dat deze gastarbeiders na een paar jaar terug zouden gaan naar hun eigen land. Maar dat deden ze niet, ze bleven hier, gingen trouwen en kregen zelfs kinderen.

De 2e en 3e generatie zijn de generaties waar veel problemen zijn ontstaan! Criminaliteit, integratie problemen, radicalisering enzovoorts.

De multiculturele samenleving is mislukt! Dat hebben een paar Europese landen gezegd zoals Duitsland, Frankrijk, Engeland, maar nu is de wind ook naar Nederland gewaaid! Waarom denken jullie dat PVV zoveel stemmen heeft gekregen. De meerderheid van de Nederlandse samenleving mag ons niet. Vandaar het rechtse kabinet dat nu aan het regeren is! Stel je eens voor Nederland zonder allochtonen! Hartstikke leeg bij DWI om uitkeringen, geen irritante taxichaffeurs meer, lege gevangeniscellen enzovoorts. Hoeveel geld zouden we wel niet hebben bespaard van al die projectplannen over integratie en al die bullshit! Miljarden, toch PvdA en D66?

Amsterdam bijvoorbeeld telt meer dan 177 nationaliteiten! Is Nederland dan echt zo MultiCulti, of hebben we dat gewoon bedacht om al die mensen tevreden te houden, dat ze er ook bij horen.

Wij houden ervan om elkaar in hokjes te plaatsen. Waarom nemen we geen voorbeeld van Amerika, The American Dream! Alle nationaliteiten wonen naast elkaar, maar iedereen wordt gezien als Amerikaan. Terwijl in Nederland iedereen elkaar aanwijst op je nationaliteit, cultuur of zelfs je ras. KutMarokkanen, stinkturken, luie surinamers en niet te vergeten: PP’ers (Poolse Pooiers)! God mag weten wie die namen heeft bedacht.

1 ding weet ik zeker, er zijn een heleboel nieuwe Nederlanders die zich hebben aangepast aan de Nederlandse samenleving. Ze werken hard, betalen belasting, en doen ook nog eens mee aan de nieuwjaarsduik! Ik denk dat er in elke groep rotte appels zijn en die krijgen alle aandacht. Als we nou gingen focussen op de positieve voorbeelden, dan was dit debat nooit geweest. Achja, zo hebben Aouatif, de panelleden en ik weer eens werk door dit debat bij te wonen.

En ik bedoel maar, moslims zijn ook rechtse rakkers hoor. We groeten en schudden met onze rechterhand, we eten met rechts en als het uit de hand loopt, slaan we ook nog eens met rechts!

De multiculturele samenleving bestaat niet, wat wel bestaat is de Nederlandse samenleving. Als we het zo voortaan gaan bekijken, alle 16 miljoen inwoners hand in hand, iedereen die z’n steentje bijdraagt, dan krijgen we een mooi toekomst!

Mijn naam is Hans Anders, oeps, bedoel mn naam is anders: Anass Kchikeche!

Geplaatst door in de categorie Actualiteiten & NU

Reageer