Bilal Lakhloufi

30 december 2011

Bilal Lakhloufi > Jongerenorganisatie AsriMijn naam is Bilal, voor velen ‘Bilal van Boerehaveplein’ en sindskort maak ik deel uit  van het Asri team. Ik ben 18 jaren jong en volg momenteel de opleiding Marketing en Communicatie (evenementenorganisatie). In de voorgaande jaren heb mij ingezet voor het XXXs buro en het onderwijsprogramma 1001 redenen om te studeren. Daarnaast heb ik mij altijd ingezet voor de belangen van de jongeren, van het organiseren debatten tot het uitvoeren ludieke acties om de standpunten van jongeren kenbaar te maken. 

Het is voor mijn een bewuste keuze geweest om mij aan te sluiten bij een jongerenorganisatie, Asri is momenteel de enige jongerenorganisatie in Oost, een organisatie die geleidt en bestuurd wordt door jongeren en dat spreekt mij erg aan. Om die reden heb ik besloten om de taak van uitvoering van activiteiten op me te nemen. Ik zal mij bezig houden met het opzetten en uitvoeren van activiteiten daarnaast zal ik mij hard maken om het jongerengeluid te laten horen in Amsterdam en met name in Stadsdeel Oost.

Zelf ben ik iemand die van aanpakken houdt en graag de dialoog opzoekt tussen jongeren, professionals en politici. Maar ik ben ook iemand die houdt van lekker druk bezig zijn en veel lol hebben, want plezier en passie moet je hebben als je je inzet voor Asri. Het zal vaker gaan voorkomen dat ik met de ludieke acties van Asri de grenzen ga opzoeken, hetzij tolerantie, politieke wrijvingen of de Nederlandse rechtstaat. Als vrijzinnig persoon kijk ik uiteraard met een jongeren-bril naar alles wat er speelt in Amsterdam, en hiermee denk ik met Asri nog méér jongeren te kunnen bereiken.

Geplaatst door in de categorie Asri Jongeren

Reageer