Huur ons in

Jongerenorganisatie Asri heeft inmiddels een brede schat aan kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van jeugd, wijkinitiatieven en – aanpak en integratie. Mede door verantwoordelijk te zijn voor diverse onderzoeken, adviesrapporten, campagnes en festivals kunnen wij als onszelf als professionele organisatie profileren met de juiste kennis op de juiste plek.

De diversiteit en veelzijdigheid van de projecten die Asri de afgelopen jaren heeft mogen uitvoeren, heeft de organisatie meester gemaakt in projectmatige werken, het efficiënt en effectief samenwerken met partners en het verwerven van fondsen. Centraal staat daarbij – hoe kan het ook anders gezien onze missie & visie – het ontmoeten van mensen, het ontdekken van kansen en mogelijkheden en het ontwikkelen van duurzame oplossingen.
De projecten en jarenlange ervaring heeft Asri diverse soorten kennis bijgebracht op verschillende soorten gebieden; een overzicht:

  • Het opbouwen van langdurige relaties met jongeren, hoe men hen kan enthousiasmeren en het naar boven halen van de eigen kracht van jongeren.
  • Het toepassen van de juiste marketingstrategieën, het afnemen van interviews, het werken met statistische software en het analytisch beschouwen van de kernpunten in een onderzoekssituatie. Dit kwam onder andere tot uiting in de verschillende adviesrapporten over kwalitatieve speeltuinen, jeugdzorg en jeugdwerkloosheid.
  • Het opzetten van effectieve campagnes en het uitvoeren van de festivals en evenementen, mede door het hanteren van de juiste marketingtechnieken om de boodschap bij de juiste groep te krijgen. Voorbeelden hiervan zijn campagnes als “Discriminaties Nee!” en festivals als “1001 culturen festival”, “Sportevenement Oost doet!”, “Festival Ramadan Iftar Event” en het “Spring Event”.

Het bereiken en betrekken van jongeren van diverse achtergronden middels het motto ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen is ons vakgebied! Asri helpt u graag bij het organiseren van evenementen voor jonge mensen.
U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

[gravityform id=”4″ name=”Huur ons in” title=”false” description=”false”]