Vernieuwde website Asri.nl

Welkom op de nieuwe website van Jongerenorganisatie Asri.

De website van Jongerenorganisatie Asri is vernieuwd. Een herkenbaar maar frisser uiterlijk. Meer actualiteiten. Podium voor het jongerengeluid. Up-to-date informatie. Verbeterde navigatie. Social Media proof. Online aanmeldingsformulieren voor projecten en activiteiten. Een up to date overzicht van blogs en opiniestukken. Een wekelijkse aanbod van diverse vacatures in Amsterdam. En zo zijn er meer verbeteringen en aanvullingen te noemen. Wij hopen hiermee dat u als bezoeker makkelijker de juiste informatie vindt.

De website van jongerenorganisatie Asri is vernieuwd. Een herkenbaar maar frisser uiterlijk. Meer actualiteiten. Up-to-date informatie.

Intussen blijven we onze website verder ontwikkelen. Wij werken bijvoorbeeld aan een online netwerk voor jonge ondernemers en creatievelingen. Ook zijn wij druk bezig met het realiseren van een mobiele webapplicatie. We willen jongeren een verrassende site bieden. We werken aan een meer gebruiksvriendelijke manier om al onze adressen in Amsterdam op te zoeken. En we willen de nieuwe koers en ambities van Asri uitstralen.

Mocht u na het surfen op onze website nog suggesties hebben, laat u ons dat gerust weten. Dat kan via het contactformulier.

Veel surfgemak toegewenst,

Bureau Asri