Uitnodiging voor het Lijsttrekkersdebat en de Nieuwjaarsreceptie van Asri op 8 Januari 2010

Eerste lijsttrekkersdebat Groot Oost

Uitnodiging voor het Lijsttrekkersdebat en de Nieuwjaarsreceptie van Asri op 8 Januari 2010

De deelraadverkiezingen van volgend jaar beginnen langzaam te leven. Het eerste lijsttrekkersdebat is inmiddels dan ook een feit. Graag nodigen wij u van harte uit voor het lijsttrekkersdebat in Amsterdam Oost onder de leiding van Martijn de Greve.

De lijsttrekkers Fatima Elatik  (PvdA), Astrid Kuiper (GroenLinks), Dennis Straat (VVD), Meta Meijer (SP), Sharona Ceha (Méérbelangen) en Jeroen van Spijk (D66) gaan met elkaar in debat over belangrijke thema’s als jeugd en onderwijs, stedelijke vernieuwing, wijkeconomie en de fusering van stadsdelen. Het lijsttrekkersdebat zal voor de lijsttrekkers de eerste confrontatie zijn voor de komende verkiezingen!

Zoals u van ons gewend bent zal er weer sprake zijn van interactie tussen publiek en sprekers. U krijgt dus volop de gelegenheid uw bijdrage te leveren aan dit debat.

Na afloop van het programma vindt er een nieuwjaarsreceptie van Asri plaats. Dhr. Ben Yerrou -bestuurslid Jongerenorganisatie Asri en dhr. Spangenberg- voorzitter Timorplein Community , houden een korte toespraak tijdens deze receptie.

Programma

19.00    Inloop gasten
19.30    start programma
21.00    Netwerkborrel / Nieuwjaarsreceptie Asri

Locatie: Jongerenorganisatie Asri, Batjanstraat 13, 1094 RC te Amsterdam om 19.00 uur.

U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar info@asri.nl

Eerste lijsttrekkersdebat Groot Oost, 8 jan 2010