NetworKing Charles Ruffolo komt naar Amsterdam-Oost

Op dinsdagavond 4 maart zal de zeer succesvolle internationale netwerk-goeroe Charles Ruffolo een keynote speech verzorgen bij het evenement ‘Navigate Your Career.’ Het evenement, dat in samenwerking met de gemeente Amsterdam (stadsdeel Oost) wordt georganiseerd voor ambitieuze startende ondernemers en young professionals in de leeftijd van 18 tot 27 jaar, heeft daarmee op voorhand een grote stap gezet naar succes.

Charles Ruffolo
De organisatie van het evenement heeft een ijzersterk inhoudelijk programma gesteld met diverse interessante sprekers die hun sporen reeds verdiend hebben in het bedrijfsleven. De keynote speech zal worden verzorgd door de oprichter van The NetworKing, Charles Ruffolo. Ruffolo is een bekend internationaal spreker, schrijver en heeft de kracht van netwerken tot wetenschap gemaakt. Een goed netwerk is zijn inziens niet gebaseerd op wat je anderen allemaal voor jou kunt laten doen, maar juist ook weten wat je voor anderen kunt betekenen.

In 1999 heeft hij de succesvolle stichting Giving back opgericht om talentvolle en ambitieuze scholieren te begeleiden, die vanwege hun achtergrond minder perspectieven hebben om hun talenten te benutten. Daarnaast toont Ruffolo de mogelijkheid voor publieke samenwerking met onder andere oud-president Clinton, Sir Richard Branson, Al Gore en Stedman Graham. Zijn keynote speech tijdens het evenement Navigate Your Career zal een snelcursus goed netwerken bevatten en het aanreiken van praktische handvatten voor het denken in mogelijkheden.

Navigate Your Career
Het evenement ‘Navigate Your Career’, waarvan de eerste editie in 2009 was, bestaat uit een seminar met daarbij diverse workshops. De uitvoering van de organisatie ligt bij Bureau Asri. Organisator Bram Has over het doel van het evenement: “Wij vinden het belangrijk dat ambitieuze en gemotiveerde jongvolwassenen voldoende handvatten krijgen aangereikt om hun eigen carrière als zelfstandig ondernemer beter vorm te kunnen geven. Het is zeker niet alleen bedoeld voor zogenaamde hoogopgeleide jongemannen in maatpakken, maar juist voor iedereen die naast of na de schoolloopbaan zijn of haar ondernemende ambities wilt waarmaken. Door het bewust maken van diverse aspecten hopen wij hieraan een constructieve bijdrage te leveren, zowel voor het individu als de gemeenschap.”

Meer informatie en aanmelden voor het evenement is mogelijk via de website www.navigateyourcareer.nl. Er is ruimte voor 100 deelnemers, waarbij de regel ‘vol = vol’ geldt.

Klik voor aanmelden!