Jongerenorganisatie Asri wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Bureau AsriDe sneeuw is nog niet gesignaleerd maar dat mag de kerstvreugde natuurlijk niet bederven. Niet iedereen gelooft dat Jezus geboren werd. In deze samenleving hoef je ook helemaal niet in Jezus te geloven om kerst te vieren. Steeds meer is kerstmis een feest van eten, gezelligheid en cadeaus geworden, drie zaken waar iedereen iets mee heeft.

Het kerstfeest is eigenlijk net zo laagdrempelig als onze organisatie; iedereen is welkom, en alle bijdragen worden gewaardeerd. Asri heet niet voor niets iedereen welkom; de organisatie heeft een missie. Een belangrijk onderdeel van die missie is het verbinden van mensen, buurtgenoten die elkaar normaal straal voorbij zouden lopen, maar door tussenkomst van Asri elkaar leren kennen en waarderen.

Het bestuur en de vrijwilligers van Asri wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Ook kerst speelt een rol in het verbinden van mensen. En daarom juichen wij, van Asri de viering van dit feest -voor en door iedereen- toe. Zet potentiële vooroordelen opzij, en schuif aan bij je buurman, vrienden, ouders, of misschien wel bij vreemden, en geniet van het feest dat door iedereen, ongeacht religie, leeftijd of achtergrond gevierd kan worden, want wie houdt er nu niet van eten, gezelligheid of de geur van de kerstboom?

Het Asri-team wenst iedereen een hele gelukkige kerst en een fijne jaarwisseling!