De Masterclass ‘Kleurrijk Talent en Leiderschap’

In de maand december vindt de Masterclass Kleurrijk Talent en Leiderschap plaats. U bent van harte uitgenodigd.

Jongerenorganisatie Asri, gevestigd in Stadsdeel Oost, zet zich in voor jongeren in de omgeving die hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. In het kader van het activiteitenplan van Asri en het manifest Meidennetwerk 2.0 wordt de Masterclass Kleurrijk Talent en Leiderschap georganiseerd. Het doel van de masterclass is het empoweren en versterken van Amsterdamse meiden op diverse gebieden.

Masterclass

De masterclasses worden verzorgd door experts uit verschillende vakgebieden die binnen en buiten Nederland naam hebben gemaakt. De onderwerpen lopen uiteen van een gedegen training in communicatieve vaardigheden tot een algemene kijk op grotere maatschappelijke ontwikkelingen. De rode draad door het hele programma is ‘de eigen identiteit en leiderschap’. Tijdens masterclass gaan we aan de slag met onderwerpen zoals leiderschap, personel branding, media, bewustwording, persoonlijk ontwikkeling. De masterclass bestaat uit drie dagdelen verspreid over 3 weken. Aan de Masterclass nemen maximaal 20 deelnemers deel.

Aanmelden en informatie

Wij nodigen u als jonggeïnteresseerde en belangstellende graag uit om mee te doen aan de Masterclass Kleurrijk Talent en Leiderschap van Asri. .

Meedoen? Stuur je CV en een korte motivatie vóór 12 december naar masterclass@asri.nl. Iedereen die zich aanmeldt krijgt van tevoren een bevestiging met daarin o.a. een routebeschrijving naar de locatie waar de Masterclass gehouden wordt. Stuur dit door naar je netwerk van vrienden, kennissen en zij die aan dit evenement iets kunnen hebben!

Deelname aan de Masterclass Kleurrijk Talent en Leiderschap is kosteloos.

[gravityform id=”2″ name=”Aanmelden activiteit”]