Campagne: Samen zijn wij Oost!

Op maandag 29 juli start jongerenorganisatie Asri met de campagne “Samen zijn wij Oost“. Jongeren gaan op een ludieke wijze ‘Oost’ promoten onder potentiële ondernemers, bedrijven en studenten. Het officieel openingsmoment waarbij de clip ‘Samen zijn wij Oost’ gepresenteerd wordt, vindt plaats op Ijburg. De clip is een vervolg op de campagne ‘Trots op Oost‘ van een aantal ondernemers en projectontwikkelaars in Oost.

De videoclip weerspiegelt kleurrijk en vooruitstrevend Oost.

Een tocht door de straten van Amsterdam Oost geeft een beeld waarin iedereen zich kan herkennen. Wanneer je de straat afstruint zie je Abdel die de laatste hand legt aan het klaar zetten van de kisten sinaasappelen en pruimen, welke mooi in de schaduw pronken onder de luifel van zijn groentewinkel. Aan de overkant van de weg bevindt zich de authentieke boekenzaak van Maria, waar haar familie decennialang prachtige jeugdboeken verkoopt aan de buurtbewoners. Even verderop zitten Johan en Rami een potje te schaken op het terras in de prachtige ochtendzon op het plein.

Het beeld dat hier beschreven is, is voor iedereen herkenbaar. Eensgezindheid is het toverwoord in de buurt. Iedereen doet alles voor elkaar en kan op elkaar bouwen. Iedereen in Amsterdam-Oost is gelijk, ongeacht afkomst, geslacht, leeftijd, of politieke voorkeur. De zomeravonden in de buurt zijn het perfecte voorbeeld van hoe het hoort te zijn in een multiculturele wereld. Iedereen beweegt zich door de straten, omringd door actieve ondernemers die Oost vooruit willen brengen. De route naar succes gaat met vallen en opstaan, schaam je niet om fouten te maken. Met elkaar kun je de buurt helpen, steek de armen uit de mouwen en zet je in voor Oost. Samen kun je het verschil maken. Samen zijn wij Oost.

De videoclip is volledig uitgevoerd door jonge creatieve ondernemers van Oost. Samen met de rappers en zangers uit Amsterdam Oost is de videoclip geproduceerd door Estay Media Group. ”Wij hopen met zo’n promovideo de potentiele ondernemers en nieuwe inwoners van Oost te laten zien van hoe gezellig en kleurrijk Amsterdam Oost is, waar je als ondernemer, inwoner of student meer dan welkom bent. Wij hebben hieraan bijgedragen om Groot Oost nog meer te promoten zodat iedereen mee kan genieten van wat Oost biedt, bindt en brengt” aldus Frederik van Bureau Asri.

Heb je ideeën die passen bij het promoten van ‘Samen Zijn Wij Oost’ laat het ons weten.

Team – Samen zijn wij Oost!

www.samenzijnwijoost.nl / hallo@samenzijnwijoost.nl

Met dank aan:

Credits: Tiendo Welles & Stacey Gray
Refrein: Zanger Moro bekend van dubbelo 07 & Dreamteam
Rap: Rachid, Adnane, Tarik & Anass
Project Management – Sjors Kremers
Rap Coaching & Song Writing – Papa Soulie Management & MBA projects
Muziekproductie & Opname – MBA projects
Mix en Mastering – Faisel Beatz
Camera, Regie en Video montage – Estay Multi Media Group
Video footage – Estay Multi Media Group