Be the master of your future en doe mee aan de TANS Masterclass 2010

Wil jij in deze barre tijden van de economische crisis je beter onderscheiden van anderen? Wil jij kijken in de keuken van vooraanstaande Nederlandse organisaties? Wil jij trainingen volgen? Doe dan mee aan de TANS de Masterclass BE THE MASTER OF YOUR FUTURE.

TANS presenteert de derde editie van de masterclass BE THE MASTER OF YOUR FUTURE. De Masterclass bied je de mogelijkheid om je als toekomstige professional te onderscheiden op de arbeidsmarkt. De masterclass is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling als high-potential.

Tijdens de Masterclass krijgen je als deelnemer een aantal competentie trainingen die gericht zijn op het succesvol betreden van de arbeidsmarkt. Daarnaast word je in contact gebracht met verschillende grote Nederlandse organisatie, waarbij je de kans krijgt jouw netwerk te vergroten. Tenslotte word je exclusief gecoacht door leden van de Rotary club Amsterdam Zuid. De leden van de Rotary club zijn professionals met jaren ervaring die in hun eigen vakgebied uiterst succesvol zijn.

VOOR MEER INFORMATIE ZIE www.tans.nl Afbeelding 2

Grijp deze kans en meld je voor 15 januari 2010 aan voor de TANS Masterclass 2010 via info@tans.nl.