Agenda

24 Dec

Workshop ‘Fotografie’

MuzyQ

Op maandag 24 december organiseert Jongerenorganisatie Asri i.s.m. RedoneTV en Bankoe Productions een fotografie workshop. Steeds meer jongeren hebben een eigen camera, waarmee ze enthousiast foto’s maken. Jongeren uit de Indische buurt krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met fotografie en gaan op pad met professionele fotografen.

Lees verder
20 Dec

Samen voor een veilige buurt

Krugerplein

Donderdag 20 december gaan een aantal jongeren van Asri de straat op om aandacht te vragen voor veiligheid in de buurt en de rol die buurtbewoners en ondernemers zelf kunnen spelen. Dat begint met niet wegkijken, maar aanspreekbaar zijn. Aan de hand van een vragenformulier gaan ze met mensen in gesprek.

Lees verder
15 Nov

Workshop ‘Design en Media’

Stayokay

Beste jongelui, Jongerenorganisatie Asri …

Lees verder
27 Oct

Sportweekend ‘Zweet & Groen’

Sportpark Spaarnwoude

Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober organiseert Jongerenorganisatie Asri samen met andere jongerenorganisaties het jaarlijkse sportweekend, dit jaar in Spaarnwoude! Op het sportweekend strijden de verschillende teams tegen elkaar op gebieden als voetbal, volleybal en trefbal.

Lees verder
6 Oct

Asri Amsterdam Pubquiz

Cafe Science Park Amsterdam

Op deze avond wordt de kennis van (nieuwe)  leden en inwoners (jongeren) van Oost getest door middel van een pubquiz. Hierbij strijden teams van 4 personen tegen elkaar in een quiz met heel uitlopende onderwerpen..

Lees verder

‹ Vorige Pagina 3 van de 4 Volgende ›