Social Events

Jongerenorganisatie Asri streeft ernaar dat jongeren ontdekt worden en zelf ontdekken, hun eigen talenten ontwikkelen, elkaar ontmoeten en participeren in de samenleving zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Zij doet dat middels het aanbieden van diverse workshops, activiteiten en trainingen.

Buurt en Burgerschap

Amsterdam is de meest multiculturele stad ter wereld. Er wonen al meer dan 170 nationaliteiten op één vierkante meter in Amsterdam. Er valt veel spannends te ontdekken in zo´n diverse stad, maar het kan ook verwarrend en een beetje eng zijn.
Bekijk de activiteiten ›

Educatie

Jongeren zijn een belangrijk onderdeel van de samenleving en onze toekomst. Om deze toekomst een solide basis te geven, is het van essentieel belang om de jongeren een gedegen educatieve loopbaan te bezorgen. Daarom organiseren wij van Asri, naast allerlei sportieve en culturele activiteiten, ook educatieve activiteiten.
Bekijk de activiteiten ›

Kunst en Cultuur

Kunst en Cultuur kom je tegen op verschillende plekken alleen valt het niet altijd op. Een bioscoop is ook een onderdeel van kunst. Bij Kunst en Cultuur komt veel kijken, zo kan het gaan om muziek en dans, maar ook over fotografie en musea. De samensmelting tussen kunst en cultuur zal ervoor zorgen dat iedere jongere ongeacht etniciteit, geloofsovertuiging, cultuur en subcultuur zich thuis zal voelen in wat Asri uitdraagt: talenten en passies ontdekken en ontwikkelen en andere jongeren ontmoeten.
Bekijk de activiteiten ›

Levensbeschouwing

Men zegt wel eens dat religies verdelen. Wij van Asri denken dat religies helemaal niet hoeven te verdelen. Door jongeren in contact te brengen met elkaars religies, proberen wij meer begrip voor elkaar te kweken. Wanneer jongeren elkaar beter begrijpen wordt de sfeer in de buurt er een heel stuk beter op en wordt het een heel stuk minder eng om nieuwe mensen te ontmoeten.
Bekijk de activiteiten ›

Media

Er zijn in Amsterdam een hoop scholieren die hun tijd buiten school niet goed weten te benutten. Er wordt veel op straat gehangen en kattenkwaad uitgehaald, omdat de jongeren simpelweg niets te doen hebben (thuis). Deze jongeren missen vaak een hobby of een bezigheid die hen echt interesseert en waar zij tijd in kunnen steken
Bekijk de activiteiten ›

Sport

Sporten is goed voor je. Niet alleen is het gezond, je krijgt er ook energie van en het levert veel plezier op. Wij van Asri zien het belang van sporten in en we willen ons daarom inzetten om dit te promoten. Daarom zetten wij in de wijk verschillende activiteiten op. Met onze aanwezigheid op pleinen, velden en in sporthallen willen wij ouders duidelijk maken dat sporten belangrijk is en dat de buurt altijd klaarstaat voor een gezond spel.
Bekijk de activiteiten ›