Educatie

Jongeren zijn een belangrijk onderdeel van de samenleving en onze toekomst. Om deze toekomst een solide basis te geven, is het van essentieel belang om de jongeren een gedegen educatieve loopbaan te bezorgen. Daarom organiseren wij van Asri, naast allerlei sportieve en culturele activiteiten, ook educatieve activiteiten.

Om het beste uit jongeren te halen, bieden we workshops, leertrajecten en andere projecten aan. Voor ons is het belangrijk dat onze activiteiten ook echt bij jongeren aansluiten. Daarom gaan we vaak met jongeren, ouders en scholen in gesprek om te ontdekken wat het belangrijkst voor jongeren is. Ook ouders kunnen bij onze activiteiten niet ontbreken. Betrokken ouders zorgen voor succesvolle kinderen. Daarom schenken wij veel aandacht aan ouderparticipatie.

Educatieve bijeenkomsten

Eenmaal per maand komt er een deskundige vrijwilliger op bezoek die over een maatschappelijke actualiteit of over een ander interessant onderwerp komt bespreken en een discussie zal aanzwengelen. Per bijeenkomst zijn er wisselende deskundigen vanuit verschillende organisaties.

Bekijk de activiteit

Sollicitatietrainingen en CV-check

Sollicitatietrainingen en ondersteuning bij het schrijven van een CV. Wij organiseren voor jongeren vanaf 16 jaar uit de buurt sollicitatietrainingen zodat de kans om aangenomen te worden groter wordt. Wij zien dat jongeren vaak onvoorbereid het gesprek ingaan. Daarom is …

Bekijk de activiteit

Training voor CBR theorie-examen

Wij willen de kansen van jongeren vergroten op het behalen van het theorie-examen en bewuster maken van de noodzaak om de regels niet alleen te kennen maar ook om deze toe te passen. In samenwerking met rijscholen die bekend zijn …

Bekijk de activiteit